El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Deportivo Ontinyent convenç davant l'Albaidense

Jugada del partit entre el D.Ontinyent i l'Albaidense. Foto: Vicent Gandia
  • Primera victòria del Deportivo Ontinyent en la pretemporada (4-1)
  • Cambreta fou l'home del partit amb dues dianes.

Els homes de Nacho Cantó van golejar a un Albaidense que durant la primera meitat no va perdre la cara al partit. Cambreta, amb dos gols, va ser el futbolista desequilibrant de l'enfrontament.

Després d'una arrancada embravida de l'Albaidense, el Club Deportivo Ontinyent va començar a imposar-se a poc a poc amb internades per banda que van fer molt mal al conjunt que entrena Kikin. Mendy i Cambreta van ser un autèntic maldecap per a la porteria que va defensar Cabanes, el millor dels visitants al partit disputat als camps de la Puríssima d'Ontinyent. No obstant això, l'Albaidense no va perdre la cara al partit i va competir en tot moment davant un rival de superior categoria. Un baló al pal fou l'avantsala de la primera diana dels homes de Nacho. Una errada defensiva de l'Albaidense va permetre a Cambreta, el més llest de tots, per posar la cama i enviar el cuiro al fons de la xarxa.

Golejada a la segona part

Després del pas per vestidors i amb el carrusel de canvis, el Deportivo Ontinyent va posar el cop de gràcia a l'encontre amb tres gols més. Cambreta va tornat a veure porta després d'una centrada de Javier Soler. Poc després, Vaello va allargar l'avantatge dels de Nacho Cantó. El quart gol dugué la firma de Víctor Serra després que el baló colpejarà al pal mentre que el gol de l'honor de l'Albaidense fou obra de Joab, un ontinyentí que milita a les ordres de Kikin.