El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

El derbi és nostre

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Diumenge plujós, arribà el derbi. Gran ambient a les hores prèvies, auguraven que anava a ser una gran vesprada.  Plisplayoff

Diumenge plujós, arribà el derbi. Gran ambient a les hores prèvies, auguraven que anava a ser una gran vesprada. 

Cinc-cents veïns d'Alacant pujaven a la muntanya per vore el seu equip, sense sospitar el 'varapalo' que se'ls venia damunt.

Escampà la tempesta abans del xiulit inicial, però l'ambient quedà gèlid, els crits d'ànim herculans es feren sentir més que els de les huestes alcoianistes. Els dos equips, com posant-se en contra del públic, decidiren el contrari, el baló era herculà, mentre el deportivo, molt 'ordenaet', tancant molt bé les zones del camp i pressionant com sempre l'eixida del baló des de tres quarts de camp, controlà el partit.

Amb superioritat o sense ella només hi havia un equip al camp.

Hem de traure el pit, portem vàrios anys emportant-se el derbi (no oblide encara el 0-2 de la temporada passada, golàs inclòs d'Alfaro) i pense que donant-se el cas contrari, els nostres amics de la "millor terreta del món" no dubtarien en fer burla a costa nostra....

Encomiable la labor d'Ángel, el jugador del planter transforma en gol quasi tot el que toca.

Encara que si em demanaren una imatge del partit, ho tinc clar: l'abraçada de Gato i Álvaro després de la consecució del segon gol.

Més a propet de Lugo, si no és molt demanar.

Moral, victòria i plisplayoff