El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El despreniment del sostre d'un local de la Zona Alta deixa un ferit lleu

Fins a les instal·lacions ubicades en el carrer Doctor Guerau, 40 s'han desplaçat serveis mèdics, cos de policia i bombers, procedint a precintar immediatament l'immoble.

L'incident s'ha produït a primera hora de la vesprada d'aquest dia de Mig Any, en el Centre Social San Pancracio. L'únic ferit ha sigut traslladat en ambulància a un centre hospitalari, el qual ha abandonat eixa mateixa vesprada després d'haver rebut cinc punts de sutura.

Al voltant de deu persones es trobaven en el Centre Social en el moment de l'incident, quan de sobte s'han vist sorpreses per la caiguda del revestiment d'escaiola del sostre. Fins a les instal·lacions ubicades en el carrer Doctor Guerau, 40 s'han desplaçat serveis mèdics, cos de policia i bombers, procedint a precintar l'immoble immediatament. Moments abans del despreniment, el gruix dels comensals ja havia sortit del local; en cas de no haver sigut així, es podria estar parlant d'un nombre superior de ferits.

El ferit que ha estat traslladat a l'hospital ha sortit del mateix hores després, sense major atenció que cinc punts de sutura al cap. Una de les persones presents en el local reconeix haver apreciat un soroll previ al despreniment, interpretat en aquell moment com a pluja o granís. Res feia pensar que segons després el revestiment cauria damunt d'ells.