El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El dia 30 de setembre es realitzarà la ruta en Bici per la via verda Alcoi-Villalonga

Regidors d'Esports de Cocentaina, Alcoi i Muro. Saül Botella, Alberto Belda i Eli Pérez/ Ajuntament d'Alcoi

Juntament amb l'Ajuntament d'Alcoi participen també els ajuntaments de Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés, L'Orxa i Villalonga

Els Ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina, Muro, Gaianes, Beniarrés, L'Orxa i Villalonga han organitzat per primera vegada conjuntament una ruta en bicicleta per la via verda que uneix Alcoi amb Villalonga.

Aquesta activitat està pensada per a participar en família, no cal que s'estiga en perfecta forma física, malgrat que la ruta completa siguen 46 kilòmetres. Els regidors d'Esports d'Alcoi, Cocentaina i Muro, Alberto Belda, Saül Botella i Eli Pérez, han convidat a tot el món a què participe en aquesta activitat que pretén a més de promoure l'esport, reivindicar aquesta via verda com a atractiu turístic de la zona d'interior, ja que està ubicada a un paratge únic.

Es podrà participar a partir dels 12 anys amb autorització dels tutors, i acompanyats d'un adult. A partir dels 16 anys fins als 18 es necessitarà també l'autorització, però no serà necessari anar acompanyat.

La inscripció costarà 4 euros, i dins d'aquest preu estarà inclosa el segur, l'esmorzar a Beniarrés i la tornada des de Villalonga en autobús i les bicicletes a camions. En Alcoi tot aquell que vulga participar podrà apuntar des de ticketalcoi.com. A Cocentaina a les oficines del poliesportiu, per correu electrònic i per telèfon. Els murers a la Casa de Ferro a les vesprades, i també per telèfon, correu electrònic o al Facebook de la regidoria d'Esports. Gaianes, Beniarrés i L'Orxa ho faran als seus ajuntaments. Tot aquell que ho desitge tindrà fins al dia 26 de setembre per a realitzar la inscripció.

La ruta començarà el dia 30 de setembre a les 8:30 des de la plaça d'Al-Azraq en Alcoi, i a partir d'ací els participants aniran arreplegant a la resta dels ciclistes d'altres pobles.

Aquesta activitat, a més, està dins de la programació de l'Associació Tren Alcoi-Gandia, per tal de celebrar el 125 aniversari del "Tren dels Anglesos"