El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Dia Internacional de les Dones se celebra a Cocentaina amb nombroses activitats de qualitat

Seguidament a la lectura del manifest i com és tradició també, tindrà lloc un col·loqui a través de les ones de Ràdio Cocentaina.

La lectura del manifest el 8 de març és l'activitat en la qua arranca el programa d'activitats. Li seguirà la projecció d'un documental, la Cursa de la Dona, una obra de teatre i una exposició de les Mestresses de la Casa.

Les activitats amb motiu de la celebració del Dia de la Dona arranquen el pròxim 8 de març amb la lectura del manifest a les 12 h a la plaça de la Vila, una activitat molt arrelada en el temps i de la qual participa àmpliament la societat contestana. Seguidament i com és tradició també, tindrà lloc un col·loqui a través de les ones de Ràdio Cocentaina.

Destacar a més, l’exposició de treballs de les Mestresses de Casa al centre social Real Blanc del 7 al 15 de març.

La següent de les activitats és el 10 de març al centre social. Es tracta de la projecció d’un documental 'Traure a la llum: la memòria de les rapades', una iniciativa que naix del Fòrum de la Memòria Històrica i que patrocina la Seu Universitària de la UA de Cocentaina, així com la regidoria de Benestar Social.

El pròxim 13 de març es realitzarà també esportiva ‘I Cursa Dia de la Dona’, una acció que s’organitza per primera vegada a la localitat i que va dirigida a tots els públics: dones, homes i per als xiquets i xiquetes una gimcana al Palau. Aquesta iniciativa té dos modalitats ambdues de 5km, la de cursa i la de marxa, a més de comptar amb activitats esportives prèvies i posteriors a la cursa i un fum d’entitats col·laboradores de Cocentaina que es sumen a fer el dia gran per al poble.

I per finalitzar el programa d’activitats, el taller de teatre de l’EPA Beniassènrealitza una actuació al Teular el 18 de març a les 20h, una obra que rep de nom ‘Anem a dir sempre la veritat’.

El programa d'actes està disponible ací.