El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Dia Mundial de l’Alzheimer se celebra durant tota la setmana amb multitud d’activitats

L’última activitat serà l’1 d’octubre amb la ‘II Volta als Ponts’ i amb la presència a durant tot el dia a les Trobades Solidares.

Xerrades, tallers, taules informatives i caminates per a visibilitzar una malaltia que afecta a milers de persones a tot món.

El 21 de setembre se celebra a nivell mundial el Dia de l’Alzheimer per visibilitzar una malaltia que afecta milers de persones a tot el planeta. L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca ha preparat per a tota la setmana un munt d’activitats entorn a aquesta important cita.

Arranca aquest dimarts 20 de setembre a les 11h amb un taller sobre ‘Exercici físic per a persones amb malaltia d’Alzheimer: Consideracions metodològiques’ a la Fundació Mutua Levante.

El 21 de setembre a les 19:30h tindrà lloc una xerrada col·loqui sobre ‘Millores en els Serveis Sociosanitaris per a persones amb demència i els seus familiars: l’Exemple d’Escòcia’. El dijous 22 de setembre a les 11h hi haurà un ‘taller de tocats modernistes’ i a les 18:30h serà el ‘Café de l’Alzheimer’ una activitat dirigida a cuidadors que atenguen una persona amb malaltia i que mantinguen un contacte estret amb l’associació.

El divendres 23 de setembre es col·locaran taules informatives en les que es farab col·lectes populars i a les 12h tindrà lloc una trobada a la Plaça d’Espanya. La jornada es tancarà amb el sopar modernitsa al Círcul Industrial a les 21:30h.

L’última activitat serà l’1 d’octubre amb la ‘II Volta als Ponts’ i amb la presència a durant tot el dia a les Trobades Solidares. A les 19:30h es conclourà amb una ‘Masterclass benèfica de Zumba’.

Es pot veure el programa d'activitats ací.