El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El diari de Mireia ix a la llum en forma del llibre 'Tras la Ventana'

Mireia, amb el seu llibre
  • Dimecres des de les 20 hores en directe pel YOUTUBE d'ARAMULTIMÈDIA
  • Un llibre fresc i que reflexiona i conta el que va viure en el confinament sever
  • Mireia estudia Periodisme en la UJI de Castelló

Ja està ací, el projecte es fa realitat. El diari que Mireia Martí Expósito escrigué durant el dur confinament s'ha convertit en un llibre que serà presentat dimecres i que conta les vivències i pensaments d'una periodista en formació en temps de coronavirus. ARAMULTIMÈDIA retransmetrà la presentació en línia pel seu canal de YOUTUBE.

Mireia Martí Expósito presenta al món el seu primer llibre titolat “Tras la ventana”, un testimoni únic del confinament causat per la pandemia de la COVID-19 en què relata en forma de diari les vivències, sensacions i evolució del Coronavirus des de la declaració de l´estat d´alarma fins el començament de la nova normalitat.

 

El projecte va començar com una xicoteta iniciativa de la autora, que compartia al seu perfil personal de Facebook el que obserbava cada dia. Posteriorment, el diari digital ARAMULTIMÈDIA va començar a publicar els seus escrits, i al mateix temps, Mireia va decidir crear un compte exclusiu en Instagram per a que el contingut arribara a un públic més jove (@siendopositiva).

 

Nou messos després, publica “Tras la ventana”, un recopilatori de tots els seus escrits durant la pandemia del primer trimestre de l´any 2020.

 

Mireia es una periodista en formació que cursa els seus estudis en la Universitat Jaume I (Castelló) i, en aquesta obra, s´ha llançat per primera volta al món de l´escriptura.

 

La presentació del llibre tindrá lloc el proper 23 de desembre a les 20 hores al saló d’actes  del Casal de Sant Jordi i, per qüestions de seguretat i aforament màxim, es podrà seguir l´esdeveniment via streaming des-de el perfil de Youtube d´ARAMULTIMÈDIA. 

 

El llbre es podrà adquirir online enviant un correu a mireimarex@gmail.com, a través del web d’ARAMULTIMÈDIA o fisicament en els punts de venda: Bar Saragata, a la Plaça de Dins, en la tenda Ksigual Perfumes del carrer Sabadell 28 d’Alcoi i en Congelados Narro al mercat de Sant Mateu.

 

Telf Mireia Martí: 637834761