El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Diluvi presenta la seua nova proposta musical Baix el títol de ‘Present’

‘Present’ ha estat enregistrat als estudis Can Pardaler d’Artés, amb producció de David Rosell i màster de CHC Mastering.

Al nou disc han participat veus valencianes conegudes i altres músics. Es tracta del cinqué àlbum amb 14 temes. La gira comença el pròxim 12 de febrer a Barcelona i seguirà per Sagunt, Torrent i Teulada-Moraira.

El grup de música provinent de Castalla i altres poblacions de l’Alcoià, Diluvi,  arriba amb el seu nou disc, ‘Present’, un cinquè àlbum que es presenta hui amb 14 temes lluminosos i vitals i que suposa un salt endavant en la sonoritat de la banda, renovada sense perdre la seua essència.

La metamorfosi és la paraula clau d’un nou treball on s’ha cuidat cada aspecte de la producció per desvetllar una banda que creix en el vessant musical mentre manté la coherència estilística i estètica. La gira de presentació de ‘Present’ començarà el 12 de febrer a Barcelona i continuarà a Sagunt, Torrent i Teulada-Moraira.

 

 

A aquest disc col·laboren diverses veus conegudes: Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Hilari Alonso, The Dance Crashers, Mireia Vives, Auxili, Smoking Souls i Buhos. Per completar les aportacions d’altres músics, les percussions del disc han anat a càrrec de Joan Palà, un dels percussionistes de Txarango.

‘Present’ ha estat enregistrat als estudis Can Pardaler d’Artés, amb producció de David Rosell i màster de CHC Mastering. Per aquesta producció, El Diluvi ha comptat amb la direcció d’art de Mònica Llop, el disseny gràfic de Jana Borja i la fotografia d’Andreu Gómez Furió. L’estilisme de les sessions fotogràfiques s’ha realitzat amb peces de Reflash, marca valenciana de roba de segona mà reutilitzada i transformada. Els vídeos que acompanyen a cada cançó, enregistrats amb les cançons en directe i càmera fixa, han anat a càrrec de Mario Sancho, excepte el de ‘Paraules silenciades’, que és de Futuro Studio.