El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Diluvi s’uneix amb La Fúmiga per presentar un nou senzill, avançament del proper disc

‘Espere’ és una celebració d’alliberament i parla de la separació, de les relacions líquides actuals, intenses i efímeres, que necessàriament acaben quan els camins personals prenen rumbs diferenciats, i confirma el viratge cap al pop electrònic de la sonoritat d’El Diluvi.

El nou de la nova cançó és 'Espere' i va ser enregistrat a Can Pardaler d'Artés. El Diluvi ha presentat aquest nou senzill com avançament del pròxim disc que ja prepara.

Aquesta nova cançó compta amb la col·laboració de La Fúmiga i es tracta d’un avanç per presentar el proper disc de El Diluvi.

‘Espere’ és una celebració d’alliberament i parla de la separació, de les relacions líquides actuals, intenses i efímeres, que necessàriament acaben quan els camins personals prenen rumbs diferenciats, i confirma el viratge cap al pop electrònic de la sonoritat d’El Diluvi que en aquest cas s’endinsa de ple en un ritme dembow.

En aquest cas han convidat a La Fúmiga, concretament a Àrtur i a Beteta per a que “aporten frescor i jovialitat, a la vegada que donen sentit a aquesta conversa intensa de parella”. Des d’El Diluvi asseguren que son amics i companys d’escenaris des de fa anys: “hem fet carrera junts i hem compartit sinergies des de l’inici de la banda ja amb el tema ‘Mediterrània’, tenia tot el sentit comptar amb ells i era una proposta divertida que van acceptar de seguida”.

‘Espere’ ha estat enregistrada als estudis Can Pardaler d’Artés, amb producció de David Rosell. Per aquest nou llançament, El Diluvi ha tornat a comptar amb el disseny gràfic d’Helga Ambak per la portada del senzill i la fotografia de Lluc Tomàs per les noves imatges del grup. El vídeo que acompanya a aquesta nova cançó ha estat rodat per Nyàs, productora emergent a València, que repeteix amb El Diluvi després d’haver rodat també el vídeo del seu últim llançament, “A fer la mà”. El videoclip s’ha rodat en Corbera amb la participació de Daniel Cros i Gabriel Arroyo com actors i s’ambienta en un bar, on una parella està trencant amistosament la seua relació, amb la mirada i reacció de les dues bandes com espectadors i participants.