El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Diluvi, The Dance Crashers, Cactus i l'orquestra 'La Pato' posaran la banda sonora a les Nits de la Fira de Cocentaina

El Departament de Fira de l'Ajuntament de Cocentaina ha preparat un replet programa d'actes per a complementar l'oferta comercial del certamen.

Hi ha més de 200 actuacions previstes dins de la programació del Mercat Medieval, Soc Àrab i el Porrat Valencià. Una programació que s'ha de sumar a les propostes més actuals i modernes del panorama musical, que arribaran de la mà del FiraSona, la proposta nocturna d'oci de la Fira de Tots Sants, i el 'Sol a Sol', el concurs artístic que se celebra en ple recinte.

El FiraSona se celebrarà enguany durant les nits del divendres 2 i dissabte 3 de novembre, en un punt allunyat de la Fira com és l’Institut Pare Arques, per a evitar al màxim molestar als veïns i veïnes del municipi.

El divendres dia 2, a partir de la mitjanit, s'oferirà un concert amb els grups El Diluvi, The Dance Crashers i Cactus. I per al dissabte dia 3, també a la mitjanit, l'orquestra 'La Pato' serà l'encarregada de posar la música i la festa a la jornada. Com tots els anys, l'entrada al recinte és totalment gratuïta.

La resta del dia també hi haurà música i dansa amb l’espai 'Sol a Sol', situat en plena Fira, concretament a la Plaça Mossén Eugenio Raduán. Per l'escenari del 'Sol a Sol' es veurà desfilar tot un seguit de propostes diverses de música i dansa, les quals prendran part en un concurs on es repartiran sucosos premis en metàl·lic. A més, la zona del 'Sol a Sol' està envoltada de parades d'alimentació per a arrodonir l'oferta d'oci.

A tota l’Avinguda Rei Jaume I estarà situat l’espai gurmet i als voltants de l'escenari es trobarà l’espai dels Food Trucks, on diferents caravanes amb menjar se situaran en ple carrer, oferint hamburgueses, pizza, dolços…