El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d’Atzeneta d'Albaida, Ramon Garcia i Soler dirigirà l'Himne de Festes de Cocentaina 2018

El director d’Atzeneta d'Albaida, Ramon Garcia i Soler dirigirà l'Himne de Festes de Cocentaina 2018
Aquest any se celebra el 418 aniversari de l'elecció i proclamació de Sant Hipòlit Màrtir com a patró del municipi

La Federació Junta de Festes de Cocentaina anuncia a tots els protagonistes de les pròximes celebracions en honor a Sant Hipòlit Màrtir ,sent el director d’Atzeneta d'Albaida, Ramon Garcia i Soler el que dirigirà l'Himne de Festes de 2018

Ja se saben els protagonistes de les pròximes celebracions dins del marc del 418 aniversari de l'elecció i proclamació de Sant Hipòlit Màrtir com a patró de Cocentaina de la mà de la Federació Junta de Festes de Cocentaina.

El director d’Atzeneta d'Albaida, Ramon Garcia i Soler, dirigirà l'Himne de Festes 2018. Ramon va dirigir a l'Ateneu Musical entre 2012 i 2014 i compta amb una important trajectòria en l'àmbit de la Música Festera.

Francisco Valor, vicepresident Musical de l'entitat festera, ha destacat que aquest director ha portat el so de la música festera fora de "les nostres fronteres", interpretant-les obres als Estats Units, Holanda, Alemanya, França, Bèlgica, Japó, Canadà o el Regne Unit.

A més ha idolatrat a Ramon dient que "la gran trajectòria que l'avala ha estat un dels principals motius que ens han portat a pensar en ell perquè siga el director de l'Himne de Festes d'enguany. És un assidu també als concerts festers de Cocentaina de cada any i ja ens ha transmés que afronta aquest repte amb molta il·lusió. Amb la seua elecció seguim apostant des de la Junta de Festes per obrir l'acte de la interpretació de l'Himne a altres compositors i músics que destaquen dins l'àmbit de la Música Festera".

L'Himne de Festes 2018 de Cocentaina, amb lletra del poeta Gerard Mur i Pérez i música del compositor José Insa Martínez, es podrà sentir el dia 10 d'agost a partir de les 20.00 h de la vesprada a la plaça del Pla.

A més hi ha més protagonistes abans que arribe la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir del 2018:

El dissabte 7 de juliol tindrà lloc la Presentació de Càrrecs a les deu de la nit al Pati d'Armes del Palau Comtal en un acte conduït pel periodista local Gabriel Pascual i també es descobrirà el cartell anunciador, obra de l'artista Pau Sellés Alós en la que serà el mantenidor, l'assessor religiós de la Junta de festes, Don Ramon Miró Colomer.

I per acabar, el divendres 20 de juliol, a les 21.00 h, es presentarà la Revista de Festes sent Ivan Carbonell Iglesias el mantenidor i conduït per la periodista contestana Anna Cortés Morant.