El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director de Cocentaina, Ignacio Garcia-Vidal, dirigirà l'Orquestra i Cor RTVE

Ignacio García-Vidal

A banda de la d'RTVE, també ha dirigit Orquestra Simfònica Nacional Argentina, Orchestre Symphonique National Algerienne, Orquestra Filharmònica del Teatro Colón de Buenos Aires, les Orquestres Simfòniques de Córdoba, Salta, Tenerife, Navarra, Rosario, Santa Fe, Mar del Plata, Principat d'Astúries, Tucumán, Granada, Múrcia, o les Filharmòniques de Montevideo, Würzburg i Quito, entre d'altres.

 

És el creador del SENT-ME de Cocentaina

La música de cinema dels Goya 2020 serà protagonista en el concert de l'11 de desembre al Monumental de Madrid. Aquest concert, d'àmbit estatal, estarà dirigit per Ignacio Garcia Vidal, el reconegut director de Cocentaina.

El concert es podrà seguir en directe a Radio Clàsica i serà emés per La 2 el 25 de desembre, dia de Nadal. García Vidal, a banda de dirigir l'Orquestra i Cor RTVE, també dirigeix altres prestigioses a nivell internacional com són Orquestra Simfònica Nacional Argentina, Orchestre Symphonique National Algerienne, Orquestra Filharmònica del Teatro Colón de Buenos Aires, les Orquestres Simfòniques de Córdoba, Salta, Tenerife, Navarra, Rosario, Santa Fe, Mar del Plata, Principat d'Astúries, Tucumán, Granada, Múrcia, o les Filharmòniques de Montevideo, Würzburg i Quito, entre d'altres.

El concert inclourà creacions musicals per a la pantalla gran dels quatre acadèmics nominats en 2020 al Goya a millor música: Alberto Iglesias (Suite per a violí i orquestra de ‘La piel que habito’, que comptarà com a solista amb el concertino de l'Orquestra Simfònica RTVE, Miguel Borrego); Pascal Gaigne (Handia’); Arturo Cardelús (‘Buñuel i el laberinto de las tortugas’); i Alejandro Amenábar (‘Mientras dure la guerra'). Completen el programa el també nominat als Premis de l'Acadèmia en 2019, Iván Palomares (‘En las estrellas') i Vanessa Garde (‘La gran aventura de los Lunnis i el Libro Mágico’).