El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d'empresa d'Alcoi, Vicent Sanchís, deixa el seu càrrec

Vicent Sanchís, imatge d'arxiu
Ha sigut director d'Empresa a l'Àgora des del 2015

Ha sigut una de les cares més visibles del projecte Àgora, aconseguint la seua consolidació en el temps que ha estat al capdavant de la direcció d'empreses.

És un dels caps pensants darrere de l'Àgora Alcoi, que amb el seu treball ha aconseguit la consolidació d'aquest espai en els últims tres anys. També és qui ha impulsat les relacions amb les diferents universitats: la Politècnica i la Universitat d'Alacant; així com amb les escoles de negoci de la província, FUNDEUN i FUNDESEM.

Després de tres anys posant-li cara a l'Àgora, ara anuncia que el pròxim 31 de març deixa el càrrec per a centrar-se de nou en la seua carrera professional en l'empresa privada. Vicent Sanchís diu que "ha estat per a mi un honor poder haver dedicat 3 anys de la meua vida a treballar per la meua ciutat però, ara és el moment per a continuar la meua activitat en altres àmbits. Espere que la meua contribució al projecte col·lectiu haja sigut profitosa per als alcoians i que la dinamització econòmica d'Alcoi continue avant amb nous projectes i persones compromeses en millorar l'economia i per tant, les oportunitats i la qualitat de vida de tots els que vivim i estimem aquesta ciutat".

Alguns dels projectes que porten la seua empremta són, per exemple, el recentment presentat Activa Àgora; o la participació d'Alcoi dins la xarxa europea ACTE, Associacions per les Col·lectivitats Tèxtils.

El regidor d'empresa i formació, Manolo Gomicia, agraeix a Vicent Sanchís "la seua implicació personal i el gran treball que ha realitzat per millorar el futur de la nostra ciutat, els projectes són importants però, sens dubte, les persones són els veritables protagonistes dels canvis que aconseguim".