El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d'orquestra contestà, Ignacio García Vidal convidat per l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina

El director d'orquestra contestà, Ignacio García Vidal convidat per l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina /Ignacio García Vidal
Ignacio debutarà amb l'Orquestra del Teatre Colón

 El director d'orquestra contestà, Ignacio García Vidal convidat per l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina un any més i debutarà amb l'Orquestra del Teatre Colón després de l'èxit que va tindre en el seu anterior concert el maig de 2017.

L'Orquestra Simfònica Nacional Argentina convida al director d'orquestra contestà, Ignacio García Vidal una altra vegada i a més debutarà amb l'Orquestra del Teatre Colón després de l'èxit que va tindre en el seu anterior concert el maig de 2017 i anirà per a dirigir un programa de la seua temporada 2017, en un concert que tindrà lloc en el Centre Cultural Kirchner de Buenos Aires el pròxim 19 de novembre, sent un dels auditoris més grans i importants a Amèrica.

Ignacio García-Vidal és sol·licitat per les més importants agrupacions simfòniques amb regularitat. Tant és així que 11 dies després d'estar en Argentina, el 30 de novembre, realitzarà el seu debut dirigint a l'Orquestra Filharmònica del Teatre Colón de Buenos Aires, una de les orquestres de referència a tot el món.

Aquest director contestà ocupa una de les escollides places entre l'elit dels directors d'orquestra en la regió.