El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d’orquestra contestà, Ignacio García-Vidal dirigeix dos concerts per a celebrar el XV aniversari del seu debut a Uruguai

El director d’orquestra contestà, Ignacio García-Vidal dirigeix dos concerts per a celebrar el XV aniversari del seu debut a Uruguai / Igv comunicación
El dies 6 i 11 d’abril el director tindrà l’honor de dirigir els concerts en el Teatre Solís i l'Auditori Nacional Adela Repta de Montevideo

El director contestà, Ignacio García-Vidal, dirigirà dos concerts, els dies 6 i 11 d’abril en el Teatre Solís i l'Auditori Nacional Adela Repta de Montevideo, per a celebrar el XV aniversari del seu debut a Uruguai en 2003

En l’any 2003, amb 24 anys, el director d’orquestra contestà, Ignacio García-Vidal va debutar a Uruguai i ara celebra el seu XV aniversari amb dos concerts, els dies 6 i 11 d’abril en el Teatre Solís i l'Auditori Nacional Adela Repta de Montevideo, els més importants del país.

Durant aquests temps el mestre contestà ha tingut molts èxits, dirigint desenes de concerts i impartint docència a nombrosos estudiants d'Adreça d'Orquestra.

El director s’ha convertit en una de les batutes més benvolgudes en la regió i actualment està vinculat amb l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina, a la qual dirigeix amb regularitat en el CCK de Buenos Aires.

És un director i pedagog de reconegut prestigi a Europa i tota Llatinoamèrica, treballant en orquestres i institucions com a Orquestra Simfònica de RTVE, Simfòniques de Còrdova, Salta, Tucumán, Santa Fe, Mar del Plata, Tenerife, Granada, Nacional d'Algèria, Radie de Kíev o Múrcia i Filharmòniques de Würzburg, Quito o Gran Canària.

Aquests dos concerts per a celebrar els 15 anys fent una de les seues passions, la seua vida, serà un esdeveniment amb molt de públic.

El 6 d'abril es presentarà en l'Auditori Nacional del SODRE dirigint un programa de caràcter espanyol, al costat de l'Orquestra Simfònica Nacional Juvenil del SODRE i el cèlebre guitarrista uruguaià Eduardo Fernández. En programa ‘Noches en los jardines de España’ de Falla, ‘Fantasia para un gentilhombre’ de Rodrigo i ‘Alborada del gracioso’ de Ravel.

I l'11 d'abril tornarà al Teatre Solís en el marc del Festival de Música Sacra de Montevideo, dirigint a l'agrupació música més antiga del país, la Banda Simfònica de Montevideo. En programa, ‘Pavana para una infanta difunta’ de Ravel, ‘La procesión de la Rocío’ de Turina i la impressionant ‘Simfonia Fúnebre i Triunfal’ de Berlioz.