El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d'orquestra contestà, Ignacio García-Vidal, impartirà el curs de Direcció musical en SENT-ME Cocentaina 2018

Ignacio García-Vidal

L'esdeveniment serà del 16 al 21 de juliol

Del 16 al 21 de juliol el director d'orquestra i doctor en pedagogia de la Direcció musical Ignacio García-Vidal impartirà el curs de Direcció musical en SENT-EM COCENTAINA 2018. Els alumnes realitzaran les pràctiques dirigint a l'Orquestra Simfònica del SENT-EM, entre altres activitats.

El SENT-EM COCENTAINA 2018, Simposi Trobe de Noves Tendències en Música i Educació compleix cinc anys, i un any, Cocentaina es converteix en un centre de rellevant importància per a l'educació musical.

El SENT-EM, se celebrarà del 16 al 21 de juliol i s'impartiran especialitats instrumentals, xarrades i conferències, i també s'oferiran concerts.

El director d'orquestra i doctor en pedagogia de la Direcció musical, Ignacio García-Vidal, serà l'encarregat d'impartir com cada any, l'especialitat de Direcció musical.

A més, en el Curs Direcció de SENT-EM COCENTAINA els alumnes realitzaran les pràctiques dirigint a l'Orquestra Simfònica del SENT-EM, rebran classes de teoria i tècnica de Direcció, i a més participaran en tots els continguts i concerts del Festival.

El termini de matrícula estarà obert fins al 30 de juny, i s'accepten estudiants de tots els nivells, sent la voluntat de SENT-ME oferir la possibilitat de formar-se a tots els alumnes que ho desitgen.

Més informació es pot consultar en la web