El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El director d’orquestra contestà, Ignacio García-Vidal, debuta al Teatre Reial de Madrid

Dirigirà 8 representacions en els mesos d'abril, maig i juny de “El Carnaval de los animales” de Camille Saint-Säens, en un format que compta de guionista i narrador amb l’humorista Luis Piedrahita.

Ignacio García-Vidal, director d’orquestra procedent de Cocentaina, debuta al Teatre Reial de Madrid amb l’obra “El Carnaval de los Animales” de Camille Saint-Säens, en una producció del mateix teatre amb Producciones El Espectador. El director contestà, es posarà davant els músics de la Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid, en un innovador format que compta amb la col·laboració com a guionista i narrador de l'humorista Luis Piedrahita.

Seran 8 concerts que se celebraran en abril, maig i juny al Teatre Reial de Madrid, i que reafirmen la carrera d’Ignacio García-Vidal, ja que, el passat 15 de març va estar dirigint també a la capital a l’Orquestra Simfònica de RTVE al Teatre Monumental.

A més, el director té una gran activitat en Sud-amèrica, ja que el dia 5 d’abril va dirigir el concert de temporada de l'Orquestra Simfònica de Rosario, Argentina, on tornarà en setembre i octubre per a fer-se càrrec de la direcció de dos programes amb l'Orquestra Simfònica Nacional d’Argentina.

Ignacio García-Vidal, no sols té importància ara mateix en Madrid i Argentina, també estarà de director convidat en orquestres d’Espanya, com la simfònica de Tenerife, Navarra o Múrcia, i dirigirà l’òpera de Mozart “Las Bodas de Fígaro” a Lanzarote el 5 de juliol.