El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El dispositiu per neu s'avança a les comarques i es cancel·len les activitats esportives a Alcoi aquest dijous

Banyeres / AM

S'han suspés totes les activitats esportives previstes per aquest dijous 18 de març A aLCOI a les instal·lacions esportives municipals com a mesura de precaució.

Banyeres ha sigut el municipi de les nostres comarques on més neu ha caigut. Les serres s'han cobert de blanc i el dispositiu preparat per als pròxims dies s'ha avançat. L'Agència Estatal de Meteorologia no havia decretat cap risc a les nostres comarques.

La neu ha sorprés per dos motius. D'una banda perquè ha arribat abans del que s'esperava i, d'altra banda, perquè la cota s'ha situat al voltant dels 500 metres, afectant el nucli urbà. S'han suspés totes les activitats esportives previstes per aquest dijous 18 de març a les instal·lacions esportives municipals com a mesura de precaució.

L'Ajuntament d'Alcoi indica que el dispositiu ja està en marxa i preparat per a actuar per si cal facilitar els accessos a qualsevol punt de la ciutat, especialment, a les zones més altes i les urbanitzacions que és on està sent més intensa la nevada.

Els departaments implicats en aquests casos com són Medi Ambient, IGS (Inspecció General de Serveis), Policia i Protecció Civil estaran coordinats durant aquests dies per fer el seguiment i dur a terme les actuacions necessàries. Igualment cal assenyalar que Creu Roja, té preparat el dispositiu d'emergència en l’alberg per a la gent sense llar.