El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El dissabte 4 de juliol comencen les rutes pel medi natural d'Alcoi

Cartell de les rutes pel medi natural d'Alcoi

Per a poder inscriure's hi ha que enviar un mail al següent correu: turismenaturalcoi@gmail.com

Aquest dissabte és la primera eixida d'una sèrie d'excursions guiades i es podrà triar entre anar al Racó de Sant Bonaventura, al Barranc de l'Infern o al Puig

Aquest cap de setmana comencen les exursions guiades pels paratges naturals de la ciutat. Seran guiades per l'alumnat del taller d'ocupació que es realitza a Alcoi durant el 2020.

El programa ha estat concedit pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació "LABORA" a l'Ajuntament d'Alcoi, baix el nom "Turisme de naturalesa", comprés en l'especialitat de "Promoció Turística Local i Informació al Visitant". Es tracta d'un certificat Professional de Nivell 3 i amb una subvenció de 232.054,80€. El taller és susceptible de co finançament pels Fons Social Europeu (FSE)

"El taller d'ocupació el que vol és que els alumnes es formen i que també tinga una repercussió en la ciutadania", ha explicat el regidor d'Educació, Ocupació i Empresa, Alberto Belda. La directora del Taller, Marián Castelló ha vullgut destacar que aquesta és una gran oportunitat per a visitar aquells raconets que no coneixem del nostre entorn. 

La inscripció és gratuita i s'ha de fer a través del següent correu: turismenaturalcoi@gmail.com

Aquestes són les eixides: