El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Domus Vi pot arribar a convertir-se en una entitat pública després del succeït a l'estat d'alarma

Domus Vi

L' Ajuntament d'Alcoi ha enviat al Domus Vi les queixes de tots els familiars de residents que es queixen de la falta de comunicació i empatia per part dels responsables del centre durant la quarantena.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha comunicat a la consellera delegada del Domus Vi la intenció de convertir el centre en públic després de les 73 morts durant la quarantena.

Des de Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va tancar la reunió d'aquest últim dilluns sense cap resultat per tal de revertir la gestió dels geriàtrics. Pel que fa a la reunió, en aquesta es trobava la vicepresidenta de la Comunitat, Mónica Oltra; l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i la consellera delegada del Domus Vi, Josefina Fernández. Durant el seu encontre, l'alcalde d'Alcoi va comunicar a Josefina la seua intenció de convertir el Domus Vi en un centre públic després dels 73 morts durant l'estat d'alarma.

Recordem que el Domus Vi va ser privatitzat l'any 2002 amb un contracte de 45 anys sense cap classe de contraprestació en les arques públiques, més enllà de la realització d'unes reformes en el centre. Va ser el mateix conseller Rafael Blasco qui va privatitzar un recurs que de primeres es va quedar l'empresa Novaire.

A més a més, des del mateix Ajuntament d'Alcoi ha enviat al Domus Vi les queixes de tots els familiars de residents que es queixen de la falta de comunicació i empatia per part dels responsables del centre durant la quarantena.

D'aquesta manera, després d'aquesta primera reunió entre les parts s'han emplaçat a una altra més endavant, en funció de les possibilitats que es troben d'arribar a un acord.