El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El FESCAM es prepara per a reconeixer als corredors amateurs i celebrarà també l’entrega de premis de CursAlcoi

Aquest 2023 ja hi ha 12 equips  a la ciutat que recullen un total de 895 persones, de les quals el 40% son dones.

Alcoi té un total de 12 clubs de corredors i corredores que es reuneixen aquest dissabte 24 de febrer per celebrar una festa i reconeixer la tasca o llavor d'alguns dels seus integrants. Enguany a més, s'entregaran els premis de CursAlcoi.

El pròxim dissabte 24 de febrer la sala Àgora acull a les 19:30h la 7ª edició de la Gala FESCAM, la Festa del Corredor Amateur, que pretén reconèixer la tasca, dedicació, dificultat, etc. que algunes persones amants d’aquesta disciplina tenen en cadascun dels clubs de la ciutat.

La Gala es va celebrar per primera vegada al 2016, aleshores es presentaven 6 equips i unes 472 persones. Aquest 2023 ja hi ha 12 equips  a la ciutat que recullen un total de 895 persones, de les quals el 40% son dones.

La principal novetat d’aquest esdeveniment és que s’ha sumat l’entrega de premis de CursAlcoi, la lliga local celebrada durant el 2022 i que ha estat conformada per 12 curses. Açò fa que la gala enguany siga més extensa. Comptarà amb una primera part que serà per entregar els premis de CursAlcoi i una segona part que serà per a la celebració i entrega de reconeixements per part dels clubs de la ciutat a les persones que han elegit per a ser reconegudes.

Els guanyadors de la categoria general de CursAlcoi son:

Femení

  • Carolina Sánchez
  • Noelia Ponsoda
  • Merce Valin

Masculí

  • Ovidi Albert
  • Eric Baena
  • Jorge Vicedo

A més els clubs amb majors classificats i major participació son: Club Atletisme Alcoi, Urban Running i Poc a Poc.

A banda hi ha altres moltes categoria i es farà entrega també dels obsequis per premiar la participació. Els i les que hagen participat en 6 o 7 curses rebran uns maneguets, els qui hagen fet 8 o 9 rebran un jupetí i les tres persones que les han fet totes rebran una jaqueta.

El regidor d’Esports ha destacat que Alcoi s’ha convertit en un escenari esportiu gràcies als organitzadors de les curses i a la implicació dels corredors i corredores que conformen ja els 12 equips del municipi.