El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El festival de música Antiga arriba a Teatre Rio a Ibi

'El lago de los cisnes'
La cita és, divendres dia 26 de gener a les 19.45 h.

Teatre Rio segueix amb la seua programació, i aquesta setmana es podrà gaudir del festival de música antiga i de la dansa 'El lago de los cisnes.

Divendres, dia 26 de gener reserva la vesprada, perquè a Ibi en Teatre Rio tindrà lloc el Festival de música antiga. La cita serà a les 19.45 h i les entrades es poden comprar en www.ongfestival.org o en www.ongfestival.entradium.com. El preu és de 15 € per anar a un concert i de 30 € per a 3 concerts, vist que a febrer hi haurà dos festivals més.

A més diumenge 28 de gener a les 19.00 h no et pots perdre la dansa de 'El lago de los cisnes'. Pots comprar les entrades per 25/20 € a platea i 18 € en amfiteatre.

'El lago de los cisnes' és considerat com un dels millors espectacles de ballet clàssic, ple de romanç i bellesa, i que exigeix una gran destresa per part dels seus intèrprets. És una història d'amor en la qual, el Russian Classical Ballet, integrat per ballarins procedents de la inesgotable pedrera russa que s'han  format en escoles de Moscou, Sant Petersburg o Novosibirsk, és l'encarregat de portar a escena  aquesta càndida història d'amor, carregada d'encantaments, monstres malignes i transformacions  prodigioses.

Aquesta setmana bé carregada de bones activitats, no te les pots perdre.