El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Festival dia d'Andalucía arriba a l’escenari de Teatre Rio a Ibi

El Festival dia d'Andalucía arriba a l’escenari de Teatre Rio a Ibi / Cartell
La cita serà el dia 3 de març a les 18.00 h i el dia 4 tindrà lloc el Concert didàctic de l'orquestra de la Marina Baixa

 El pròxim dia 3 de març a les 18 h tindrà lloc en Teatre Rio d’Ibi, el festival dia d'Andalucía i el dia 4 el Concert didàctic de l'orquestra de la Marina Baixa a les 19.00 .

Gaudeix a Teatre Rio d’Ibi del Festival dia d'Andalucía, el pròxim dissabte dia 3 de març a les 18.00 h.

En aquest festival actuaran el Coro Rociero Brisa Andalusa i Talleres de Baile Flamenco y sevillanas de la casa Andalucía d'Ibi, tot dirigit per Tatiana Carballal. 

A més el guitarrista Antonio Carrión, el cante flamenc d'Esther Merino i les palmes i veus de María Carrión i Concha Carrión faran del festival tot un espectacle.

Si tens ganes d’assistir a un dia totalment andalús, pots comprar les entrades per 4 € si no eres soci i per 2 € si ho eres.

A més el pròxim dia 4 també està preparat un concert didàctic per als alumnes de segon cicle de primària dels col·legis d’Ibi, de la mà de l'Orquestra de la Marina Baixa.

El seu objectiu és promoure l’amor a la música entre els més xicotets.

L'orquestra de la Marina Baixa, sota la direcció de David Payá Gea està integrada per músics professionals formats en Londres, Rotterdam, Zürich.

El concert serà alguna cosa diferent del que estem acostumats, acompanyat d'una presentació didàctica i visual de cada obra i a més es parlarà del rol de les dones en la Història de la Música per prendre consciència de la igualtat de gènere.

L'entrada per a poder anar al concert costa 2 €.