El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Festival Itinera aterra a Benillup

Benillup

El Festival Itinera celebra la seua segona edició i ha comptat amb la col·laboració de l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT).

Una oportunitat única per conéixer el soul, el swing i el blues de la mà de The Steet Foxes en un ambient tranquil i allunyat dels macrofestivals a l’ús.

En plena pandèmia, Marcel Marata va decidir crear un festival de música que, precisament, trencava amb els festivals de música tradicionals: el Festival Itinera. Un festival allunyat de les massificacions i dels grans estadis de les capitals.

 

I és que aquesta iniciativa naix amb l’objectiu d’apropar la música de qualitat als pobles de menys de 2.000 habitants i, d’aquesta manera, democratitzar la cultura, vertebrar el País Valencià unint musicalment localitats aïllades i donar a conéixer els nous talents d’artistes locals com els que, aquest dissabte 15 de juliol, arriben a Benillup.

 

 

Es tracta del duet que, sota el nom de The Street Foxes, ens interpretarà un repertori on el soul, el swing i el blues tindran un paper fonamental. El concert s’iniciarà a les 20 hores a la Plaça Centre Social La Tasca i, per descomptat, l’entrada és completament gratuïta.