El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El festival Moniàtic se celebra enguany del 26 al 28 de setembre

Actuació de Júlia en l'edició del 2018 / Facebook Moniàtic

Com a novetat s'inclourà a la programació el Miniàtic, una activitat pensada per als més menuts perquè puguen gaudir de bona música en directe. Serà a partir de les 12 h, amb l'actuació del grup musical Llum, interpretant les cançons de Marieta Ganduleta.

Torna el festival independent de música amb major transcendència d'Alcoi, el Moniàtic, que enguany celebra la seua onzena edició l'últim cap de setmana de setembre (del 26 al 28). El festival compta enguany amb una mostra d'il·lustració, art i disseny; així com diversos concerts de la mà, entre altres, de la Trocamba Matanuska o Marco Pompero.

El dia fort serà el dissabte 28 de setembre, amb diverses actuacions en directe gratuïtes al solar del carrer Sant Rafael, en el barri del Partidor. Com a novetat s'inclourà a la programació el Miniàtic, una activitat pensada per als més menuts perquè puguen gaudir de bona música en directe. Serà a partir de les 12 h, amb l'actuació del grup musical Llum, interpretant les cançons de Marieta Ganduleta.

A partir de les 17 h arribarà el torn de la música per als grans, amb les actuacions d'Amazonians, Batoi, Calivvla, Donallop, La Trocamba Matanuska, Lioness Sisters i Marco Pompero. Abans d'això, a les 13 h al solar del Panical (c/ Forn del Vidre), tindrà lloc una punxada per anar escalfant motors a càrrec de DJ Rock&Roll Planet Revolution.

La Mostra d'il·lustració, art i disseny també se celebra el dissabte, i serà un espai perquè autores i autors puguen exposar les seues il·lustracions i altres materials de disseny. La Mostra estarà habilitada a la zona dels concerts a partir del migdia.

Dijous i divendres

El dijous 26 de setembre se celebrarà a l'Ateneu Cultural El Panical (c/ Forn del Vidre) el concert d'Orka i Maria, amb la seua música intimista i vivencial, que començarà a les 20.30 h. El divendres el Moniàtic es traslladarà al mític pub L'Escenari (c/ La Concòrdia, 2) on es podrà gaudir de l'actuació de Negro, un virtuós de la guitarra que omplirà L'Escenari de loops amb música experimental, a partir de les 20 h.