El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El filòleg Ivan Gisbert escriurà el manifest del 9 d'octubre

Ivan Gisbert. Imatge facilitada per l'Ajuntament d'Alcoi.

L'acte tindrà lloc en el Teatre Calderón i estarà conduït per la comunicadora Ajo Valls. EL concert l'interpretarà la Societat Musical Nova d'Alcoi.

L'Ajuntament d'Alcoi anuncia més noms per a la pròxima celebració del 9 d'Octubre a la ciutat. Després de saber a qui es lliuraran els premis institucionals, ara es desvetla qui s'encarregarà d'escriure el manifest.

Es tracta d'Ivan Gisbert, doctor en Literatura Catalana Contemporània per la Universitat d'Alacant amb una tesi doctoral sobre el conte en la trajectòria d'Isabel Clara-Simó. Forma part d'un grup d'investigació de la Universitat d'Alacant, dirigit per Carles Cortés. I actualment és professor de valencià i literatura en un institut d'Elx.

El manifest es llegirà en la gala del Teatre Calderón, que enguany estarà presentada per la comunicadora Ajo Valls, coneguda pels seus programes, reportatges i vídeos a TVA.

"Estem convençuts que la sensibilitat i el bagatge literari i artístic d'Ivan Gisbert, units a la frescor i solvència d'una presentadora com Ajo Valls, es complementaran a la perfecció", assegura el regidor de cultura Raül Llopis.