El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El foc de l'empresa tèxtil Francisco Jover s'ha originat en una màquina d'estampació

Altra imatge de l'incendi / Xarxes socials
S'ha traslladat a l'Hospital Verge dels Lliris a un treballador per inhalació de fum

Cap a les 14:45 h. d'aquest divendres 26 de gener, ha arribat un avís al Parc de Bombers de la Muntanya per un incendi en la fàbrica tèxtil Francisco Jover. Aquesta està ubicada molt prop del parc de bombers i prompte han acudit per sufocar-lo. Abans de les 16 h, l'incendi ja ha estat extingit, encara que shan realitzat tasques de ventilació

Cap a les 14:45 h. d'aquest divendres 26 de gener, ha arribat un avís al Parc de Bombers de la Muntanya per un incendi en la fàbrica tèxtil Francisco Jover. Aquesta està ubicada molt prop del parc de bombers i prompte han acudit per sufocar-lo. Abans de les 16 h, l'incendi ja ha estat sufocat.

El foc s'ha originat en una màquina d'estampació. Pràcticament no s'ha cremat res més dins de l'empresa, encara que hi havia molt fum, segons el testimnoi dels bombers. La columna de fum s'ha pogut veure a uns quants quilòmetres, com es pot observar a les imatges que s'han penjat a les xarxes socials.

Només hi ha hagut un treballador que ha sigut traslladat a l'Hospital que es trobava marejat per inhalació de fum. El foc ha sigut extingit ràpidament, però els bombers han estat fent tasques de ventilació de la fàbrica. El servei ha finalitzat a les 16:50 h.