El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El FOCUS Pime i Emprenedoria torna a Alcoi amb una jornada dedicada a la robòtica i la visió artificial

El CEEI, AITEX; FEDAC o JOVEMPA són tan sols algunes de les entitats involucrades en aquesta activitat per a xicotetes i mitjanes empreses

La trobada empresarial tindrà lloc el 15 de novembre al campus d'Alcoi de la UPV

La robòtica industrial està a l'ordre del dia, i la mecanització pot ser una solució per a molts problemes en les xicotetes i mitjanes empreses. I dins de la robòtica tenim la "visió artificial", un sistema per arreplegar imatges i informació, que pot tindre aplicacions en multitud de sectors.

El Campus d'Alcoi de la UPV és capdavanter en aquestes disciplines, i per això acollirà una de les cites del Focus Pime i Emprenedoria. En concret serà el pròxim 15 de novembre al campus alcoià, on empreses i professionals del sector podran conéixer a "empreses i fabricants de solucions". També hi haurà una sessió de negocis per intercanviar targetes comercials, i es podrà assistir a presentacions on empreses d'èxit explicaran amb demostracions pràctiques, la seua experiència.

 

Reunió del Comité ORganitzador del Focus ime sobre robòtica al campus d'Alcoi de la UPV/UPV

Aquesta activitat del Focus Pime i Emprenedoria està organitzada pel Campus d'Alcoi de la UPV, l'Ajuntament i el CEEI Alcoi-València. Però en el Comité d'Organització hi participen moltes entitats que aporten la seua part. Així, podem trobar representants de l'institut tecnològic AITEX, la patronal empresarial FEDAC o els joves empresaris de JOVEMPA. Això pel que fa a les nostres comarques, perquè també hi participen entitats de més enllà com ara la Universitat d'Alacant i la Miguel Hernández, el Col·legi d'Enginyers d'Alacant o FAES, la Federació d'Associacions de la Safor.

El Focus Pime i Emprenedoria és un esdeveniment ja consolidat organitzat pel CEEI Alcoi-València i finançat per la conselleria d'economia sostenible i fons europeus FEDER. L'objectiu és posar en contacte a les diferents xicotetes i mitjanes empreses del territori valencià amb altres empreses que puguen resoldre els seus problemes o inquietuds, tot per ajudar a l'emprenedoria i la consolidació de les pimes. Enguany hi ha previstos fins a 8 activitats diferents del FOCUS Pime en diverses comarques valencianes.