El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Fòrum contestà per la Memòria Històrica i Democràtica organitza la seua primera assemblea

L'assemblea s'ha celebrat aquest dilluns 28 de gener.

A l'encontre s'ha informat de la situació legal, i s'han presentat les activitats planificades per a enguany. Una d'elles comptarà amb la col·laboració del Col·lectiu 8 de març, i serà al voltant del Dia de la Dona amb el propòsit de conéixer el rol de la dona durant la Guerra Civil i el Franquisme. Es projectarà un documental i es comptarà amb testimonis vius de l'època.

Altres punts a debatre han sigut el logotip del Fòrum, les quotes i altres formes de col·laboració amb el fòrum. La Presidenta de l'entitat, Sara Agulló, s'ha encarregat d'obrir l'acte amb unes paraules, donant pas a un vídeo realitzat per a l'ocasió. Posteriorment s'ha parlat del present i del futur, de la situació legal del Fòrum i de les activitats projectades fer al llarg de l'any 2019, que inclouen exposicions, conferències i homenatges entre altres coses.

La Junta del Fòrum es mostra "molt agraïda de la presència de tots el que ens van poder acompanyar, físicament i en esperit", i també aprofiten "l'ocasió per a convidar a tots a acostar-se i participar de les activitats".