El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Fòrum d'Ocupació del Campus d'Alcoi de la UPV es consolida: augmenten els estudiants i les empreses

Raúl Cerdá ha sigut el guanyador de l'Elevator Pitch

Una de les activitats principals ha estat l'Elevator Pitch, on, en 90 segons, els participants havien de defendre un projecte una idea i convèncer al públic, que havia de votar. El que més vots ha obtingut ha estat Raúl Cerdá, que ha contat el seu projecte a ARAMULTIMÈDIA minuts després de saber que havia estat guanyador

Unir empreses amb estudiants i graduats. Aquest és el principal objectiu del Fòrum d'Ocupació que per tercer any consecutiu ix a la Plaça Ferrandis i Carbonell. L'esdeveniment ha comptat amb la presència, entre d'altres, de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el vicerector d'Ocupació, José Millet. Hi han participat vora 30 empreses.

Una de les activitats principals ha estat l'Elevator Pitch, on, en 90 segons, els participants havien de defendre un projecte o una idea i convèncer al públic, que havia de votar. El que més vots ha obtingut ha estat Raúl Cerdá, que ha contat el seu projecte a ARAMULTIMÈDIA minuts després de saber que havia estat guanyador.

Els stands participants han sigut el del Col.legi Oficial de Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant, Diagram Software, Multiscan Technologies, Aitex, SGR Global, Accadem Group, Francisco Jover, S.A., ADL Ajuntament Alcoi - Orientación Exprés, Sothis, Plásticos Alco, Ingeteam, Viuda de Tadeo Juan, Servef – Eures, Ocupació i Emprenedoria Campus Alcoi UPV, i Àrea d'Igualtat Cooperació i Acció social de l'EPSA.