El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica organitza una excursió reivindicativa per recuperar la Serreta com a lloc de memòria

Cal comunicar assistència al 691791281 o per mail al memoriahistoricacocentaina@gmail.com.

L'activitat pretén reivindicar la recuperació del punt de l'observtori antiaeri de la Serreta. L'excursió tindrà una durada d'una hora i en arribar es realitzarà una lectura amb informació i un manifest.

A la Serreta hi ha un vestigi de la guerra civil que està en perill de desaparició, es tracta de l’observatori antiaeri.

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica vol reivindicar este lloc de cara a les administracions i la ciutadania per a que puguen “començar a interessar-se i preocupar-se i poder recuperar i donar-li una solució abans que siga massa tard”.

Per tal de fer aquesta reivindicació s’ha organitzat una excursió-marxa el pròxim 11 de juny a les 8h.  Els punts de concentració son: Alcoi (Plaça Al-Azraq), Cocentaina (al pàrquing del Centre Cultural el Teular) i a Muro (a l'estació de la Via Verda).

Una vegada junts es concentraran els vehicles a la carretera d’Alcoi-Belilloba a un punt que s’enviarà als interessats, pel que cal comunicar assistència al 691791281 o per mail al memoriahistoricacocentaina@gmail.com.

La ruta serà una pujada suau, amb una marxa tranquil·la i al voltant d'una hora, en arribar es realitzarà la lectura d'informació manifest i preguntes i participació, així com les fotos corresponents i esmorzar de cabasset. A la baixada es visitaran les restes de Poblat Iber de la Serreta.