El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futbol base i de categories inferiors, posposat fins a febrer per la Covid-19

Un partit de Primera Regional / AM

Als principals equips sènior de les nostres comarques que els afecta són el Benigànim, l'Ontinyent 1931, el Deportivo Ontinyent, l'Esides Caramanxel i el Ciutat d'Alcoi. També a totes les categories d'esport base de qualsevol club.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha decidit posposar les competicions territorials després del 31 de gener. Assegura que "s’està donant un nombrós tancament d’instal·lacions municipals per part dels ajuntaments durant el mes de gener, la qual cosa dificultaria el normal desenvolupament de les competicions".

La Federació Valenciana ha fet oficial que posposa els partits de futbol i futbol sana de les competicions territorials fins al 31 de gener, La FFCV pretén així ser solidària amb l’actual situació que viu la Comunitat Valenciana, que travessa uns moments complicats. Als principals equips sènior de les nostres comarques que els afecta són el Benigànim, l'Ontinyent 1931, el Deportivo Ontinyent, l'Esides Caramanxel i el Ciutat d'Alcoi. També a totes les categories d'esport base de qualsevol club.


L'entitat de representació del futbol valencià posa a la disposició de la Generalitat Valenciana tots els seus recursos (instal·lacions i personal) per a ajudar durant aquests moments de dificultat.


Amb aquesta decisió s’ajuda també a "alleujar pressió sanitària de lesionats davant l’augment d’hospitalitzats per COVID en la Comunitat que s’ha donat aquest últim cap de setmana". Altre dels motius de la suspensió de les competicions és pel tancament d'instal·lacions esportives que "dificultaria el normal desenvolupament de les competicions".