El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futbol valencià acorda que l'Alcoyano puge a Segona B i que no hi haja descensos

Banqueta de l'Alcoyano en un dels partits de lliga

La RFEF es reuneix la setmana del dilluns 20 d'abril i ahí es decidirà tot.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) s'ha reunit per videoconferència amb els 20 equips de Tercera i els 7 que competeixen al grup tercer de la Segona B. El motiu és conèixer el futur de la competició quan s'alce l'Estat d'Alarma. Tothom està d'acord en el fet que no hi haja descensos i que l'Alcoyano puge directament a la categoria de bronze. En Tercera, del segon al cinqué disputarien un play-off. Cal destacar que aquesta decisió no és vinculant i és la RFEF qui té l'última paraula.

Ni molt menys és la màxima prioritat, però l'aficionat de l'Alcoyano necessita notícies positives. El Deportivo podria ascendir de categoria automàticament, ja que eixe ha sigut l'acord al qual han arribat tots els equips de Segona B, Tercera i la FFCV.

Altre dels acords del futbol valencià ha estat que la temporada, siga quin siga el format, no s'allargue més del 30 de juny, data en la qual finalitzen els contractes. Anecdòtic és que els grans beneficiats de Segona B a la província són l'Hèrcules i l'Oriola, actualment en posicions de descens a Tercera i que amb el que s'ha votat no descendirien.

Tot són suposicions, ja que la RFEF es reuneix la setmana del dilluns 20 d'abril i ahí es decidirà tot.