El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futur de l’empresa familiar i la internacionalitzacióa debat al Campus d’Alcoi de la UPV

L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i el Campus d'Alcoi de la UPV, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç.

El pròxim 29 a les 10h l'esdeveniment tindrà lloc a la sala de Graus "Roberto García Payá". Participaran experts en la matèria i està dirigit al món empresarial, docents, estudiants i societat general.

El Campus d’Alcoi de la UPV acull les I Jornades d'Internacionalització i empresa familiar, organitzat per la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i el Campus d'Alcoi de la UPV, i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç. Està dirigit al món empresarial, estudiants, docents i societat en general interessada en la temàtica de les jornades.

Serà el pròxim dijous 29 de setembre des de les 10 h a la sala de Graus "Roberto García Payá" de l'Edifici Carbonell. La inauguració comptarà amb la presència d'Antonio Francés, alcalde d'Alcoi; Pau Bernabeu, director del Campus d'Alcoi de la UPV; Pablo de Gràcia, president de la Cambra de Comerç d'Alcoi; i Antonio Giménez, director de la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’.

Durant tota la jornada intervindran Alfonso Ortega, vicedegà de la facultat de Dret de la UMH; María Elena Cobas, catedràtica de Dret Civil de la Universitat de l'Havana; Magnolia Pardo, professora titular de Dret Administració en la Universitat de Múrcia; Amparo Bonet, professora de la UPV i llicenciada en Dret i ADE; Eva Pachá, llicenciada en Dret, especialitzada en Dret Societari i Concursal; i Paco Expósito, responsable de l'Oficina Accelera PIME de la Cambra de Comerç d'Alcoi.