El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futur de l'Escola Municipal de Teatre

L'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat uns preus públics per a l'Escola Municipal de Teatre. Segons Raül Llopis, regidor de Cultura, "tenim una voluntat molt clara de donar continuïtat al que vam crear nosaltres".

Encara no es coneix quina serà l'empresa que conduirà l'Escola Municipal de Teatre. El que sí que se sap ja és el preu que hauran de pagar per alumne. La quantitat es manté respecte a l'any passat (180 euros anuals), però hi ha canvis. L'Escola de Teatre, gestionada fins ara per La Dependent, cobrava 20 euros mensuals a cada alumne. El curs tenia una durada de 9 mesos.


Els preus públics aprovats en el plenari extraordinari d'agost varia en que cada alumne haurà de fer dos pagaments de 90 euros a l'any. Llopis explica que aquest model de pagament és idèntic al d'altres escoles "com la de Belles Arts o el Conservatori". Al cap i a la fi, segons ha confirmat el regidor, el pagament final continuarà sent de 180 euros.


L'edil de Cultura indica que "hem creat un preu públic per establir el preu que va a costar ser alumne de l'Escola. També està treballant-se amb uns precs de condicions per adjudicar a l'empresa que vaja a impartir l'Escola Municipal de Teatre. Amb estos preus públics i amb la licitació que esperem aprovar-la com més prompte millor, podrem donar una continuïtat a l'Escola de Teatre en tota la legalitat que ha d'existir davant aquests processos".