El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El futur Museu de Camilo Sesto es promocionarà a FITUR

Alcoi en FITUR, imatge d'arxiu

Alcoi farà dos presentacions durant la fira de Turisme de Madrid. A més del Museu de Camilo Sesto, promocionarà la ciutat com a escenari de pel·lícules o sèries.
 

Ara mateix estan en marxa les obres de rehabilitació en l'edifici del Camí que albergarà més de 800 peces relacionades amb el cantant alcoià més internacional.

Madrid acollirà la pròxima setmana, del 18 al 22 de gener, la gran fira del turisme, FITUR, on les diferents destinacions tant nacionals com internacionals promocionen allò que els fa destacar. I Alcoi portarà el que serà un dels grans atractius de la ciutat: el futur museu de Camilo Sesto.

Un museu que, "a part d'homenatjar aquest alcoià il·lustre i convertir-se en un element de tracció turística, servirà per a recuperar i posar en valor un important element patrimonial", explica la regidora de turisme Lorena Zamorano. Ara estan en marxa les obres de rehabilitació de l'edifici, construït entre 1879 i 1880, i que antigament albergava l'asil. Mentrestant, es cataloguen totes les peces, més de 800, que formaran part del museu. La intenció de l'Ajuntament, si tot va com està previst, és poder obrir-lo enguany.

Alcoi porta un altre producte singular a FITUR, la Film Office, l'oficina que gestiona els rodatges de pel·lícules o sèries a la ciutat. "És una oportunitat per a donar a conéixer els trets distintius d'Alcoi com una destinació turística de qualitat i els serveis i infraestructures que gestiona a través de la Film Office i que són també un gran atractiu per a la indústria audiovisual", diu Zamorano.