El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'El Galer' estén les seues arrels i ens ho conta tot sobre la Font Roja

El parc natural de la Font Roja trau el primer número del butlletí informatiu El Galer

El galer és un dels arbres del bosc mediterrani de la Font Roja, i ara també és el nom triat per al butlletí informatiu del parc natural de la Font Roja, i que ja ha tret el seu primer número. Un recull de dades sobre fauna i flora del parc, a més d'informació interessant com les excursions programades o les exposicions que es fan al Centre d'Interpretació.

El galer és un dels arbres típics del bosc mediterrani, molt present amb carrasques, fleixos i aurons en el parc natural de la Font Roja. I ara també és el nom triat per al butlletí informatiu que el parc natural oferirà cada trimestre, i on poder saber més sobre aquest indret de l'Alcoià.

En 'El Galer' hi ha informació sobre les rutes que es fan pel parc, amb dates i contacte d'inscripció; així com informació sobre les exposicions al Centre d'Interpretació. Però també hi ha molt més. En aquest primer número, per exemple, parlen del Galer i per què s'ha triat aquest nom; es fa un repàs a les aus que hivernen al parc; es recorda la neu caiguda a principis d'any; o s'informa de millores com les obres al Mas de Tetuan. Açò són tan sols algunes pinzellades d'aquest primer butlletí informatiu, que podeu consultar ací.

'El Galer' tindrà una periodicitat trimestral. És totalment gratuït i tan sols hi ha versió digital, que es pot descarregar en aquest enllaç. Una manera més d'apropar-nos a un dels indrets naturals més nostres.