El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El gimnàs del poliesportiu millorat i reparat després dels danys produïts per la inundació

El gimnàs del poliesportiu millorat i reparat després dels danys produïts per la inundació / Ajunt. Alcoi
Les obres han consistit en la substitució del paviment, del sòcol existent i millora del passadís d’accés

L’ajuntament d’Alcoi millora el gimnàs del poliesportiu i aconsegueix que tinga una millor impressió després de la inundació que el va assolar el passat mes de juny.

El passat mes de juny un xàfec va produir una inundació que va afectar el gimnàs del poliesportiu en una superfície de 211,20 m². Ara, des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi s’ha dut endavant unes millores en el mateix gimnàs i en el seu passadís d’accés. A més han aprofitat per a reestructurar les màquines.

Les obres amb un cost de 15.156,68 euros i realitzades per Parquets Alcoi S.L, han consistit en la substitució del paviment existent a base de sòl laminat sintètic a imitació de fusta per un paviment de goma en rotllos. Aquest sòl de goma és resistent a l'impacte de les peses i altra maquinària i accessoris propis del gimnàs. A més de la resistència i durabilitat, resulta antilliscant i còmode en trepitjar. Per a poder executar el paviment, s'ha hagut de regularitzar la base amb un arrebossat autonivelant de resistència elevada a les càrregues i al tràfic. A més s'ha substituït el sòcol existent amb imitació a fusta per un sòcol blanc.

En el passadís del Tatami i de l'Esquaix, s'ha fet un tractament superficial de la fusta consistent en l'escalabornat de la superfície fins a aconseguir que estigués totalment pla

Alberto Belda, l'edil d'Esports fiu que “des de la regidoria d'Esports treballem per a millorar les instal·lacions esportives municipals, fa poc inaugurem els nous vestuaris de camp de futbol Manolo Moreno i la pista d'atletisme, també hem instal·lat pissarres en els vestuaris perquè els entrenadors puguen fer millor la seua labor, i seguirem treballant pels nostres esportistes als quals hem de demanar que facen un bon ús de les instal·lacions, ja que sempre és millor, dedicar el pressupost a millores que a reparacions per mals usos”