El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern alcoià assegura que el PP té accés a la documentació sol·licitada sobre relació municipal amb empreses

Jordi Martínez, portaveu socialista a l'Ajuntament d'Alcoi
La informació entre govern municipal i oposició torna a estar en el centre de la polèmica política alcoiana

"Si s'hagueren molestat en baixar al departament oportú, ho sabrien", assegura el portaveu municipal Jordi Martínez. Tot després que el PP haja criticat el silenci i falta de transparència del govern municipal, perquè havien demanat informació sobre la possible relació del govern amb una sèrie d'empreses i no havien rebut resposta.

Tot després que el Partit Popular haja criticat "el silenci" del govern municipal després de demanar informació sobre la possible relació municipal amb 30 empreses que, suposadament, estan també relacionades amb una presumpta trama de finançament il·legal del PSPV que s'investiga ara als jutjats. El portaveu municipal Jordi Martínez ha eixit al pas de les crítiques assegurant que es va donar autorització el passat 9 de maig al Partit Popular perquè poguera accedir a la informació sol·licitada. "El Partit Popular ens té acostumats a demanar molta claredat i molts expedients per a després no treballar massa. Si s'hagueren molestat en baixar al departament oportú, ho sabrien", assegura Jordi Martínez. Això sí, explica que el PP va fer la petició del 18 d'abril i no se'ls va autoritzar l'accés fins al 9 de maig perquè ho feren "just abans de festes pel que hi ha diversos dies inhàbils al mig".

Per altra banda, Jordi Martínez diu que "no deixa de sorprendre que el Partit Popular en el mateix dia que ha sigut condemnat per finançament irregular per la part valenciana del cas Gürtel quedant acreditat que es va finançar il·legalment demane explicacions i transparència. En les consultes que s'han fet, no hi ha documentació de relacions contractuals amb aquestes empreses entre el 2011 i el 2018".