El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern contradiu a Guanyar, i recorda que les obres municipals compleixen protocols sanitaris

Obres al vial per a ciclistes i vianants / Facebook obres i serveis Alcoi

Recorda el govern que és un funcionari municipal (coordinador de seguretat i salut) qui comprova que es complisquen totes les exigències en aquesta matèria. 

El govern municipal ha volgut eixir al pas de les peticions de Guanyar Alcoi, des d'on es demanava que les obres municipals s'interromperen en hores d'elevades temperatures per a preservar la integritat dels operaris. Assegura l'equip de govern socialista que totes les obres que contracta l'Ajuntament "compleixen un protocol de seguretat i salut".

El regidor d'obres, Jordi Martínez, demana a Guanyar Alcoi que evite "crear alarmes innecessàries", i els demana que "davant qualsevol dubte sobre un tema tan delicat com la salut dels treballadors i treballadores tant de les contractes públiques, com dels funcionaris, consulte en primer lloc als departaments oportuns del mateix Ajuntament". 

Una de les obres on Guanya posava el focus d'atenció eren les del vial per a ciclistes i vianants que s'estan efectuant en Alcoi aquest estiu. Recorden des del govern que el pla d'aquesta obra (al punt 1.4.5) "parla de suspensions i de canvis d'horaris, parades cada cert temps per a tots els treballadors per a proveïment d'aigua, elaboració de torns per a determinats treballs...". A més apunten a la figura del coordinador de seguretat i salut, un funcionari de l'Ajuntament que comprova que als contractes d'obres públiques es complisquen totes les exigències en aquesta matèria.