El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern de Cocentaina podria sancionar a FCC per incompliments en la neteja i la brossa, segons Col·lectiu Compromís

Imatge facilitada pel Col.lectiu - Compromís

“Paguem un Ferrari i ens donen un Fiat”, afirma Jordi Pla, portaveu de la coalició a l’Ajuntament.

Col·lectiu 03820 - Compromís ha denunciat els "incompliments sistemàtics" d'FCC, empresa encarregada de la neteja viària i recollida de la brossa a Cocentaina. La coalició assegura que "l'equip de govern a través de l’alcaldessa va respondre que dedicarà un tècnic per a preparar un informe sobre la prestació del servei per iniciar l’expedient sancionador".

Ací podeu llegir el comunicat complet de Col.lectiu - Compromís facilitat als mitjans de comunicació:


La insistència del Col•lectiu-Compromís fa plantejar-se a l’equip de govern sancionar a FCC per incompliments en la neteja i la brossa


La coalició contestana ha denunciat de manera reiterada durant els últims anys els incompliments sistemàtics de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) en el plec de condicions de la brossa. En l’últim plenari, l’equip de govern a través de l’alcaldessa va respondre que dedicarà un tècnic per a preparar un informe sobre la prestació del servei per iniciar l’expedient sancionador.


El Col•lectiu-Compromís ha denunciat durant els últims anys els incompliments de FCC amb l’Ajuntament de Cocentaina en matèria de neteja viària i recollida de la brossa. “Paguem un Ferrari i ens donen un Fiat”, afirma Jordi Pla, portaveu de la coalició a l’Ajuntament, que aquest és el resum de la gestió de l’equip de govern amb la recollida de la brossa i l’empresa adjudicatària.

Pla explica que “després de molt de temps on hem estat denunciant incompliments de FCC, ara l’equip de govern obri la porta a iniciar les sancions a aquesta empresa per no complir el plec de condicions”. D’aquesta forma, Pla remarca a l’equip de govern que “benvinguts a la defensa dels interessos del poble de Cocentaina front als interessos particulars de FCC. Ja era hora. Arriba molt tard, però esperem que arribe fins al final”

Amb l’inici de l’expedient sancionador de l’Ajuntament de Cocentaina a FCC, des del Col·lectiu 03820-Compromís veuen que s’ha dilatat massa en el temps lició i esperen que arribe fins a les últimes conseqüències per defensar els interessos i els diners del poble de Cocentaina.