El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

El govern de Cocentaina reparteix les 27 delegacions entre els seus 8 regidors

Mireia Estepa durant la jornada d'investidura.

Segons els serveis de comunicació de l'Ajuntament de Cocentaina, el govern socialista "treballarà, de moment, sense pactes però no tanca les portes a futurs acords que siguen beneficiosos per al poble".

Ja es coneix la repartició de delegacions entre els 8 regidors socialistes del govern de Cocentaina. Mireia Estepa compaginarà les regidories de benestar i educació amb la funció d'alcaldessa, mentre que Mariona Carbonell continuarà ostentant la regidora de Fira, però únicament durant aquest any.

La regidoria de Fira recaurà entre 2020 i 2023 en mans d'Eugenia Miguel, qui a més ostentarà les delegacions de medi ambient i sostenibilitat, així com la d'urbanisme. Per la seua part, Mariona Carbonell dirigirà les àrees d'hisenda, indústria i obres i serveis, totes aquestes durant els quatre anys de legislatura.

Octavio Cerdá serà el regidor de les àrees d’esports i Festes de Moros i Cristians, iniciant-se com a encarregat de la Festa aquest mateix dissabte en la Publicació. Per la seua banda, Toni Hernández, repeteix com a regidor de cementiri i pedanies i s’estrenarà com a regidor de personal, seguretat ciutadana i ocupació.

Maite Valls agafa el testimoni de participació ciutadana, sanitat, joventut, innovació, transparència i comerç. A més, encapçalarà una regidoria de nova creació, Ràdio Cocentaina, per a coordinar el procés de municipalització de la ràdio i la revista local. Al número 7 de la llista es troba Paqui Ruiz, que s’encarregarà de tradicions, comerç, neteja viària i RSU (brossa). Les delegacions d’alcaldia finalitzen amb Iván Jover que coordinarà les regidories de cultura, patrimoni, turisme i promoció lingüística.

L’edil Estepa explica que "s’ha buscat que cada regidoria la porte la persona més preparada a professionalment o amb més habilitat i capacitat, per a garantir que oferim a la ciutadania la gestió que mereix".