El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern de Cocentaina reparteix les 27 delegacions entre els seus 8 regidors

Mireia Estepa durant la jornada d'investidura.

Segons els serveis de comunicació de l'Ajuntament de Cocentaina, el govern socialista "treballarà, de moment, sense pactes però no tanca les portes a futurs acords que siguen beneficiosos per al poble".

Ja es coneix la repartició de delegacions entre els 8 regidors socialistes del govern de Cocentaina. Mireia Estepa compaginarà les regidories de benestar i educació amb la funció d'alcaldessa, mentre que Mariona Carbonell continuarà ostentant la regidora de Fira, però únicament durant aquest any.

La regidoria de Fira recaurà entre 2020 i 2023 en mans d'Eugenia Miguel, qui a més ostentarà les delegacions de medi ambient i sostenibilitat, així com la d'urbanisme. Per la seua part, Mariona Carbonell dirigirà les àrees d'hisenda, indústria i obres i serveis, totes aquestes durant els quatre anys de legislatura.

Octavio Cerdá serà el regidor de les àrees d’esports i Festes de Moros i Cristians, iniciant-se com a encarregat de la Festa aquest mateix dissabte en la Publicació. Per la seua banda, Toni Hernández, repeteix com a regidor de cementiri i pedanies i s’estrenarà com a regidor de personal, seguretat ciutadana i ocupació.

Maite Valls agafa el testimoni de participació ciutadana, sanitat, joventut, innovació, transparència i comerç. A més, encapçalarà una regidoria de nova creació, Ràdio Cocentaina, per a coordinar el procés de municipalització de la ràdio i la revista local. Al número 7 de la llista es troba Paqui Ruiz, que s’encarregarà de tradicions, comerç, neteja viària i RSU (brossa). Les delegacions d’alcaldia finalitzen amb Iván Jover que coordinarà les regidories de cultura, patrimoni, turisme i promoció lingüística.

L’edil Estepa explica que "s’ha buscat que cada regidoria la porte la persona més preparada a professionalment o amb més habilitat i capacitat, per a garantir que oferim a la ciutadania la gestió que mereix".