El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern estudiarà la implantació d'un servei d'atenció a infants en espectacles culturals

Activitats per a xiquets en la biblioteca del Tirisiti.

La proposta ha sigut plantejada per la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi durant el plenari d'aquest 9 de desembre, i ha comptat amb el vistiplau del govern.

La conciliació entre les responsabilitats de cura i les activitats culturals pot arribar a ser problemàtica per a algunes famílies. En aquest sentit, el govern municipal ha anunciat que estudiarà la implantació d'un servei d'atenció a les xiquetes i xiquets per als espectacles culturals d'Alcoi.

La proposta ha sigut plantejada per la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi durant el plenari d'aquest 9 de desembre, i ha comptat amb el vistiplau del govern. El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha assegurat que el servei s'hauria de desmarcar del concepte de custòdia, i s'ha mostrat favorable a l'organització d'activitats paral·leles per a infants als espectacles culturals. En aquest sentit, el govern estudiarà la forma en què es puga implantar el servei.

Pablo González, regidor de Guanyar Alcoi, assegura que la iniciativa no seria un servei de custòdia i prou, i que per tant "podria respondre a altres elements pedagògics que formen en la cultura als nostres xiquets i xiquetes". Tampoc considera que siga un servei totalment pagat per l'Administració Pública, sinó que podria "ser cofinançat per l'Ajuntament i per les famílies".