El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern local estudiarà 'cas per cas' l'exempció en el pagament dels lloguers socials

Habitatges municipals al carrer Espronceda

Es tracta d'una iniciativa que també ha plantejat el Partit Popular d'Alcoi, fent-se ressò d'algunes mesures similars aprovades en l'àmbit estatal

Els inquilins dels immobles propietat del consistori d'Alcoi podrien veure condonat el pagament del lloguer durant els mesos que dure l'estat d'alarma. L'executiu estudia 'cas per cas', i mentre ho avalua, ha decidit ajornar el pagament d'aquests lloguers.

Ho avança la regidora d'habitatge de l'Ajuntament d'Alcoi, Maria Baca: "estem revisant cas per cas, i de moment no hem passat el lloguer als usuaris d'aquestes vivendes". Es tracta d'una iniciativa que també ha plantejat el Partit Popular d'Alcoi, fent-se ressò d'algunes mesures similars aprovades en l'àmbit estatal

Per a la regidora popular Amalia Payá, "l'Ajuntament ha d'optar per oferir l'ajuda més avantatjosa per als afectats per la crisi: eximir del pagament a les famílies amb major vulnerabilitat econòmica durant un termini de quatre mesos després de l'aixecament de l'estat d'alarma".

"No podem deixar a ningú enrere i totes les mesures han de dirigir-se a poder enfrontar-nos al coronavirus sense preocupar-nos per la hipoteca o el lloguer", sosté la regidora.