El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern parla de "satisfacció generalitzada" pel tancament del trànsit al centre

Carrer Sant Llorenç, tallat al trànsit.

La proposta tindrà continuïtat durant les pròximes setmanes, per a les quals l'executiu reconeix que s'han de "polir alguns detalls".

Després del primer cap de setmana en què el trànsit de vehicles s'ha tallat als carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau, el govern d'Alcoi parla de "satisfacció generalitzada" en l'aplicació d'aquesta mesura, tant entre ciutadans i professionals de l'hostaleria. La proposta tindrà continuïtat durant les pròximes setmanes, per a les quals l'executiu reconeix que s'han de "polir alguns detalls".

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, es refereix amb aquestes paraules al tancament del trànsit en els dos carrers del Centre: "Estem satisfets amb aquesta primera experiència de tancament d'alguns carrers del centre d'Alcoi que ens ha permés tant guanyar espai per a vianants com ajudar als professionals de l'hostaleria que han pogut muntar terrasses en el carrer", i afegeix que "per tant, i polint alguns detalls que hem detectat amb aquesta primera prova, la setmana que ve continuarem amb aquesta proposta".

Recordem que el tancament es va produir des del passat divendres a partir de les 20.30 h i fins al diumenge a la nit, afectant el carrer Sant Llorenç i el carrer Sant Nicolau fins a l'encreuament amb el carrer Torre de les Maçanes. L'objectiu de l'Auntament era "assegurar la distància de seguretat a la gent que va a peu per aquests carrers del centre de la ciutat, així com donar espai perquè els negocis puguen posar terrasses", segons apunten en nota de premsa.