El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Govern proposa un alberg a la Font Roja

La Font Roja, imatge d'Iván Balaguer.

Tot després que les obres de rehabilitació no es puguen fer perquè han renunciat totes les empreses que s’havien presentat. Des del govern consideren que és el moment de replantejar-se el projecte i fer un “més ambiciós”. Els populars critiquen que “tenim un govern que viu d’anuncis però que no executa projectes”.

El concurs de licitació d’obres per a rehabilitar els xalets de la Font Roja ha quedat desert. L’empresa que havia eixit adjudicada ha renunciat i també les altres que s’havien classificat. Des del consistori expliquen que “el projecte es comença a gestar el 2012 i ha tingut un llarg camí ple de dificultats”, i que ara “el procediment administratiu s’ha declarat desert”. Així les coses, la regidora d’urbanisme Lorena Zamorano considera que és el moment de replantejar-se el projecte. Assegura que les condicions econòmiques del consistori són millors ara que el 2012 i “estem en condicions de poder plantejar-se un projecte més ambiciós, una proposta tant pròpia com realitzada per part d’altres grups polítics com és la creació d’un alberg municipal a la Font Roja”.

Zamorano considera que “l’ús com a alberg seria el més adequat” tot i que reconeix que “iniciem un expedient difícil, que cal consensuar i que, en canviar l’ús, hem d’aconseguir els permisos mediambientals pertinents”.

Però els populars lamenten la falta de solucions, El portaveu Quique Ruiz diu que “set anys després que el PSOE anunciara el projecte, els xalets continuen en ruïna i l’obra pendent d’executar. Tenim un govern que viu d’anuncis, però que no executa projectes”.