El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern proposa una partida específica per a celebrar el centenari del C.D. Contestano

Reunió entre l'Ajuntament i el CD Contestano

Així li ho han traslladat l'alcaldessa Mireia Estepa i el regidor d'esports al president del Contestano, i ara traslladaran la proposta als partits de l'oposició per arribar a un acord.

El CD Contestano celebra enguany 100 anys de vida, "un dels pocs de tota la Comunitat Valenciana que pot celebrar orgullós el treball pel futbol durant 1 segle ininterrompudament, així com totes les aportacions que han fet a la vila comtal durant la seua llarga història". Així ho asseguren des del consistori, i per això proposen la creació d'una nova partida pressupostària en els comptes del 2019 dedicada exclusivament a la celebració d'aquest centenari.

La xifra d'aquesta partida encara no s'ha avançat, i ara el següent pas és traslladar a l'oposició la proposta per arribar a un acord. En aquest sentit el regidor d'esports Saül Botella confia a comptar amb el suport de tots els partits, ja que "no es tracta d'un tema polític, es tracta de la història del futbol contestà i de donar-los el reconeixement que mereixen".

Per la seua banda, l'alcaldessa Mireia Estepa diu del club esportiu que "ha mantingut la seua activitat i els seus valors esportius sense perdre les seues arrels contestanes i ha sabut adaptar-se i créixer sempre comptant amb la gent d'aquest poble i això ens fa sentir-nos molt orgullosos".