El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El govern respon a 'No Més Precarietat': "Alcoi no té gent vivint al carrer"

Concentració convocada per 'No + Precarietat' / AM

La concentració del col·lectiu comarcal 'No+Precarietat' s'ha realitzat aquest 15 de novembre a la plaça d'Espanya, amb el teló de fons de la casa modular instal·lada per al concurs 'Vols les claus del Centre'.

Des del govern local no han vist amb bons ulls la recent concentració del col·lectiu 'No+Precarietat', un encontre on s'ha exposat l'exemple d'un veí d'Alcoi, Jordi, més d'una dècada sense una vivenda en condicions, i sense treball. La titular de Benestar Social en l'Ajuntament assegura que no es pot generalitzar a partir d'un cas molt personal, i recorda que "Alcoi no té gent vivint al carrer, al contrari d'altres ciutats".

La concentració del col·lectiu comarcal 'No+Precarietat' s'ha realitzat aquest 15 de novembre a la plaça d'Espanya, amb el teló de fons de la casa modular instal·lada per al concurs 'Vols les claus del Centre'. La convocatòria per als mitjans de comunicació ha servit per a exposar el cas de Jordi -qui fa més de 10 anys que viu un habitatge abandonat i en ruïna a la zona de Cotes Altes-, amb l'objectiu de visibilitzar la situació de precarietat que pateixen algunes persones en Alcoi.

La regidora de Benestar Social, Aranza de Gracia, reconeix en un comunicat que "les convocatòries a la premsa estan molt bé però que, amb els problemes i les polítiques socials, s'ha de ser molt sensible". Continua la regidora defensant la tasca del seu departament assegurant que els serveis socials són un "tema prioritari" per al govern, i que "s'han augmentat considerablement els recursos" en aquesta matèria respecte anteriors legislatures.