El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El grup alcoià Sea Eventos compleix una dècada promocionant-se a FITUR

Tomás Tomás, de Sea Eventos, a FITUR

Sea Eventos compleix la seua pròpia dècima edició a la Fira Internacional del Turisme (FITUR). Tomás Tomás i Sea Eventos, l'empresa que va crear en Alcoi fa 21 anys, participa cada gener des de fa 10 anys en la cita madrilenya, catalogada aquests dies, com la capital del turisme.

Aquesta empresa especialitzada en l'organització d'esdeveniments, aplega a FITUR a través de la plataforma Punto de encuentro amb un calendari previst de 24 reunions en aquests tres dies de fira de turisme on mantindrà trobades tant amb proveïdors i clients consolidats com en futurs. I és que FITUR, com escenifica Tomás Tomás, és una xarxa de contactes extraordinària que et permet mantindre contactes que d'altra manera serien impossible, com en el cas d'Ajuntaments, així com fer clients potencials i consolidar-ne altres cada any. De fet, en l'actualitat Sea Eventos porta endavant dos projectes que es van gestar ací a FITUR.

Com a membre de la Federació de Professional en l'Organització de Congressos d'Espanya (OPC-España) i de l'Associació Espanyola d'Empreses d'Hostesses (ADEAZA), la ronda de contactes de Sea Eventos se centra, per una banda, en els operadors de congressos per tal d'exportar-ne a Alcoi i, per l'altra, en empreses especialitzades en la captació d'aquests esdeveniments. I és que com recalca Tomás Tomás, "la intenció és portar els congressos a Alcoi i organitzar-los en la nostra ciutat, o bé, on el client vulga".

El balanç en aquest segon dia de fira és, segons Tomás Tomás, "molt positiu a primera vista per totes les entrevistes que hem tingut i d'on poden sortir projectes importants per a Sea Eventos i per a Alcoi".