El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Grup contestà Minerva, reconegut després de 10 anys de lluita contra la violència de gènere

Premi al Grup Minerva de Cocentaina/Aj.Cocentaina
La Generalitat Valenciana dona una distinció al Grup Minerva de la Policia Local de Cocentaina

El treball de quasi 10 anys contra la violència de gènere del Grup Minerva, de la Policia Local de Cocentaina, és reconegut per la Generalitat Valenciana

El Grup Minerva de la Policia Local de Cocentaina, rep la felicitació pública per part de la Generalitat Valenciana. Aquesta distinció es realitza pel treball de quasi 10 anys i suposa un nou reconeixement a la labor realitzada amb víctimes de violència de gènere i domèstica. Aquest treball no es podria aconseguir sense la coordinació de tots els organismes.

L'objectiu principal del Grup Minerva és l'anàlisi dels casos i elaboració d'un pla formatiu i de prevenció amb la finalitat de rebaixar amb un signe estadístic el nombre de casos i el de reincidència dels agressors, a més de l'atenció adequada a les víctimes de violència de gènere i el control de les ordres de protecció.

No és la primera vegada que el Grup Minerva de Cocentaina ha sigut reconegut per diferents identitats com és l'ONU o el Ministeri de Sanitat i Serveis Socials.

El nou repte del grup és la confecció d'un projecte educatiu per als joves del municipi i que abastarà des de primer d'ESO fins a 2º de Batxillerat per a conscienciar als adolescents del perill que suposa el control de les xarxes socials i així donar referències d'una bona conducta en parella.